Bemutatkozás

 

Bemutatkozás:

 

 A Dolmány ház  új építésű, mindössze 16 lakásos társasház felüdülés lesz a 13. kerületi lakóparkok tömegében, hisz otthonunkat modern városrészben, a nyüzsgő belvároshoz és a számtalan munkalehetőséget kínáló Váci úti irodákhoz közel, de Angyalföld nyugodtabb, családias, zöldövezetében találhatjuk majd.  A környék remek közlekedési és infrastrukturális adottságainak köszönhetően élhető környezet az ideköltöző párok, családok vagy egyedülállók számára.

A Dolmány ház tervezésénél törekedtünk arra, hogy az igényes építőanyagok és modern technológiák megválasztásán túl, minden lakásban meglegyen az a kis plusz, amiért az új építésű ingatlant vásárolunk, ezért az összes lakáshoz tartozik kényelmes erkély, a 4 – 5. emeleten pedig a szinteket körbefutó TETŐTERASZ, ahonnan panorámás kilátás nyílik a budai hegyekre. Az épület tetejére környezetbarát NAPKOLLEKTOROKAT telepítünk. A lakások 3 rétegű hanggátló ablakokat kapnak, fűtést egyedi mérésű házközponti fűtőrendszerrel alakítjuk ki.

A Dolmány ház természetesen rendelkezik a garázsokból induló LIFT közlekedéssel is.

A Dolmány házban a parkolás TEREMGARÁZSOKBAN biztosított.

HÍVJON MOST: +36 30 832 0882

C S  O  K: 

A Dolmány ház 60 négyzetméter feletti lakásaihoz  (Lásd: tervrajzokat) a CSALÁDOK OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNYE, mint vissza nem téríthető állami támogatás igényelhető!

Befektetőknek:

A földszinten és az első emeleten 50 m2 Üzlethelyiség + 60 m2 Iroda 

 

Infrastruktúra:

A környék ellátottsága ÓVODA, ISKOLA, GYÓGYSZERTÁR, éttermek, bevásárlóközpontok, sportlétesítmények szempontjából kiváló.

1 percre van az ALDI, a Béke téren a LIDL és a Rossmann.  A Dolmány utcától 8 percre a Duna Plaza, onnan 5 percre pedig a Váci úti Tesco Extra.

Elhelyezkedés:

A Dolmány ház a Béke utca – Dolmány utca sarkán, Angyalföld északi városrészén található a Rákos-patak Kámfor utca által határolt kertvárosi területen, szemközt a Gyermek térrel.

Cím:  1131 Budapest, Dolmány utca 1.

Közlekedés:

Tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen elérhető a nagykörút, a Belváros, az Árpád-híd, a Margitsziget, észak felé Újpest vagy akár az M0-ás. Az épület tőszomszédságában található a 12-es és 14-es villamos, és a 30-as, 105-ös, 230-as és a 120-as buszok megállói